Kleur- & stijladvies.

Je staat voor de spiegel met je nieuwe lila blouse. Ok…dat is nu de mode, maar het doet geen vuurtje oplaaien. Sterker nog, het geeft je niet eens een klein vonkje. En dus gaat het het zooitje teleurgesteld weer retour. De zoveelste miskoop, maar van je garderobe word je ook niet meer gelukkig, dus wat moet je dan? Waarom staat dit kledingstuk niet? Is het de kleur, de vorm, of iets anders…?

De stylist met een twist - kleur en stijladvies

Advies zonder meetlint.

Ik kan jou dat vertellen. En dat niet alleen. Ik laat jou zien welke kleuren jouw gezicht laten spreken en welke je beter nooit meer kunt kopen. Ik vertel je welke pasvormen passen bij jou lijf, zonder dat daar een meetlint aan te pas komt. Want het draait allemaal om verhoudingen. En als die cropped top net blijft hangen op je fluffy postpartumbuik, dan is er misschien een betere pasvorm te vinden die wel accentueert waar jij trots op bent.

Jij bent dé twist.

Is dit het zoveelste kleur- & stijladvies dat straks weer op de plank belandt? Nee, want ik weet dat JIJ als persoon in jouw stijl de bepalende factor bent. Kleur en pasvorm zijn belangrijk, maar als jij daardoor niet uitstraalt wie jij wilt zijn, wat heb je er dan aan?! En dat is dé twist die ik als stylist toevoeg. Bij mij krijg je advies dat past bij jouw lichaam én bij wie jij bent.

Hoe?

Als moeder wil je graag kleding die praktisch is, maar als vrouw wil je kleren die jouw fantastisch laten voelen. Why not do both? Deze twee komen samen in het kleur- en stijladvies. Weet welke jeans of bloemetjesjurk jouw een WAUW-gevoel geven en shop gericht, dan grijp je nooit meer mis, je krijgt meer energie van je kleding en je voelt je weer de vrouw die je wilt zijn.

Door de theorie van de uitgebreide kleur- en stijlanalyse toe te passen op wie jij bent, komen we samen tot een stijl die jou iedere dag een spark gaat geven. Buiten de lijntjes kleuren en loslaten hoe het ‘heurt’ zijn daarin belangrijke stappen. Alleen zo kom je tot printjes, materialen, kleuren en pasvormen die jouw op het lijf zijn geschreven.

Het effect!

Door deze kleur- en stijlanalyse kun jij gerichter shoppen, zodat je altijd kleding vindt die jou op het lijf is geschreven. Miskopen en dat moedeloze gevoel worden voorgoed verleden tijd. Je weet nu waarom die ene black dress van je vriendin niet jouw musthave is en hoe je voor jezelf wel dat WAUW-gevoel kunt bereiken. Want als jij je kleedt met een stijl, pasvorm en kleur die jou in vuur en vlam zetten, dan straal je dat ook uit. En dat gevoel verdien jij. 

De stylist met een twist - kleur en stijladvies 2

Kleding die echt bij je past

Kleur- en stijladvies helpt jou te kiezen voor kleding die écht past bij wie je bent.

Berichtje sturen
1
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?