Een kast vol kleding die jouw verhaal versterkt.

Kun jij op ieder moment jouw podium pakken met de kleding die jij in je kast hebt?

Stel, je wordt nu gebeld met de vraag of jij morgen ergens komt spreken. Dat spreken bezorgt jou niet de rooie vlekken in je nek, maar die kleding… hellup!

Je staat voor je kast en denkt: ‘Ik heb écht niks om aan te trekken’. Je rent naar de stad en koopt het eerste wat je tegenkomt. Geweldig is het niet, maar ach… Voor deze keer kan het ermee door, maar inmiddels hangt je kast vol met zulke net-niet kleding. En heb je dus de volgende keer weer niks op aan te trekken. Zonde!

De stylist met een twist 22

Pak je podium!

Tijd om jou en je kast podiumklaar te maken. Zodat je kast vol hangt met kleding die jouw verhaal versterkt. En jij vol zelfvertrouwen je podium* pakt.

*een zaal van 1000 man, een pitch op een netwerkevent of aan tafel bij je klant.

Hoe laat jij jezelf zien?

Hoe laat je jezelf zien met kleur en kleding? 

Daar gaan we tijdens een kastsessie mee aan de slag.

Je ontdekt:

 • Hoe je je moeiteloos kleedt voor iedere gelegenheid, in je eigen stijl.
 • Hoe je kleur inzet om jouw boodschap te versterken
 • Hoe jij eindeloos kunt combineren met de kleding die je hebt
 • Welke items een echte aanvulling zijn op jouw kast
 • Hoe jij een kast vol kleding krijgt die je keer op keer aan wilt trekken.

Hoe?

Na een kastsessie met mij heb jij altijd iets hebt om aan te trekken. Je podium pakken was nog nooit zo leuk, want in jouw kast hangt alleen kleding die bij jou en je verhaal past.

En dat valt op. Het zelfvertrouwen straalt van je af en zo spreek jij moeiteloos je ideale klant aan. En dan ben je nog niet eens aan je verhaal begonnen….

De stylist met een twist - Twisttransformatie XXL

Tempor nullam sollicitudin pellentesque ad nam morbi auctor hac sit. Lacus finibus interdum primis platea consequat hendrerit. Vel rhoncus faucibus congue egestas ullamcorper consectetur malesuada si.

Tempor nullam sollicitudin pellentesque ad nam morbi auctor hac sit. Lacus finibus interdum primis platea consequat hendrerit. Vel rhoncus faucibus congue egestas ullamcorper consectetur malesuada si.

Tempor nullam sollicitudin pellentesque ad nam morbi auctor hac sit. Lacus finibus interdum primis platea consequat hendrerit. Vel rhoncus faucibus congue egestas ullamcorper consectetur malesuada si.

Wie ben ik?

Mijn naam is Berber en ik hou niet zo van hoe het heurt. Ik verbind jouw binnen – en buitenkant met elkaar. Wie ben jij en wat is jouw verhaal? Wat past er bij jou?

Vanuit daar kijken we hoe we dit beeld versterken met kleur en kleding. Voor mij is kleur en kleding mijn middel, JIJ bent mijn doel. Ik ga voorbij lijntjes en gebaande paden, want buiten die lijntjes is veel meer ruimte om te kleuren!

 

 

Dit krijg je als je met mij samenwerkt.
 • Al mijn kennis, ervaring, tips en tricks als het gaat om pasvorm, kleding, stof, stijl, figuurtypes, kleurpsychologie, kleurtypes, gecombineerd met mijn eigenzinnige visie op al deze dingen.
 
 • Kennis van persoonlijke ontwikkeling en coaching, want zo’n kastsessie is in feite een mini reis in persoonlijke ontwikkeling. Wel zo handig als je dat met iemand doet die je daar doorheen kan loodsen.
 
 • Eerlijk, open en onbevooroordeeld advies. Ik zeg waar het op staat. Dus wordt jij liever met handschoentjes aangepakt? Dan pas je niet bij mij.
 
 • Jouw stijl hoeft absoluut niet mijn stijl te zijn. Ik laat je zien en ervaren wat werkt voor JOU.
 
 • Kleding gaat voor mij niet om het neerzetten van het perfecte plaatje, maar om van buiten laten zien wie jij van binnen bent.

Shoppen in jouw kledingkast?

Tijd om jou en je kast podiumklaar te maken. Dit is wat je krijgt bij een kastsessie:

 • Van 09.00 u tot 14.00, i’m all yours
 
 • Figuuranalyse
 
 • Quick kleuranalyse
 
 • Shoppen in je eigen kledingkast en zoveel mogelijk combi’s maken
 
 • Na afloop van jouw kastsessie ontvang je een uitgebreid verslag met alle besproken tips en tricks, de foto’s van jouw outfit en de shoplijst die ik tijdens de kastsessie heb opgesteld.
 

De investering voor deze kastsessie is 579 excl. BTW.

 

De stylist met een twist 6

Herontdek jouw kledingkast

Kies voor ruimte in je kast én een kast die jou op het lijf is geschreven.

Berichtje sturen
1
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?