Coaching &
Styling.

Jij zit niet helemaal lekker in je vel, dat is wel duidelijk. Je sprankelt niet meer, voelt je echt niet jezelf en voelt dat er wat moet gebeuren. Logisch, want er is ook flink wat veranderd in je leven. Je bent moeder geworden, hebt een nieuwe baan gekregen of je voelt je niet meer op je plek in je huidige werk. En jij zelf hobbelt nog een beetje achter die verandering aan. Dus is het hoog tijd om stappen te gaan zetten! Therapie gaat je net een stap te ver, want zo slecht gaat het nu ook weer niet met je. Of beter gezegd, je voelt dat er verandering nodig is. Je bent jezelf aan het verliezen zo.

Zware, langdradige trajecten ben jij niet zo van. Dat komt mooi uit, ik ook niet 😉 En therapie gaat je ook net een stap te ver, want zo slecht gaat het nu ook weer niet met je. Of dat heb je al gehad en je bent nu toe aan het praktische werk. Want persoonlijke ontwikkeling ben jij niet vies van, maar het liefst wel een beetje praktisch. Dan is dit traject helemaal jouw ding.

Een traject waarin je jezelf leert kennen, tegen gaat komen, leert waarderen en leert hoe je simpel en effectief stappen kunt zetten in jouw leven. En waarin je het beste van beide combineert. Coaching én styling. Zodat je de stappen die jij gaat zetten ook kunt laten zien en net dat stukje extra kracht kan geven.

De stylist met een twist - Twisttransformatie XXL

Tijd om te veranderen!

Je voelt aan alles dat het tijd is om iets te veranderen. Maar wat en waar moet je beginnen? Dat gaan we samen ontdekken. Ik laat jou, met de kracht van kleur, zien welke stappen jij kunt zetten en wat jij kunt doen zodat je weer lekker in je vel zit. En lekker in je vel zitten, komt van twee kanten. Dus beginnen we bij de binnenkant. Als het daar niet lekker zit, dan heeft dat effect op jouw ‘buitenkant’. Al kan de buitenkant wel een steentje bijdragen aan de binnenkant. Als jouw ‘buitenkant’, oftewel jouw kleding er goed uit ziet, dan versterkt jou dat en helpt je je doel makkelijker te bereiken.

De kracht van kleur.

Tijdens dé sessies werken we aan wie jij bent en hoe je dit vervolgens kunt laten zien. Daarmee gaan we van binnen naar buiten. Je kunt je pas zelfverzekerd en energiek presenteren als jij goed in je vel zit. Om dat te bereiken kun je soms wel wat meer hulp gebruiken dan advies voor een mooie jurk. En daarom gebruik ik in dit traject de kracht van kleur, zodat jij échte stappen gaat zetten!

Van binnen naar buiten.

Die persoonlijke ontwikkeling, vertalen we ook naar buiten toe. Zodat dit jouw gevoel versterkt. Door kleuren in te zetten in jouw dagelijkse leven, ga jij snelle, effectieve stappen zetten. De kleur verankerd in jouw brein (volgens het NLP principe) en dit is voor jou brein een constante reminder waar jij stappen in mag zetten. Dit alles gaat onbewust en maakt dat het ‘gewoon’ gebeurt. Je hoeft dus niet de hele dag bezig te zijn met wat je ook alweer aan het ontwikkelen bent én kunt het niet vergeten. Dat maakt deze methode zo bijzonder, en bijzonder effectief. 

Naast de kleuren die jou gaan helpen, werken we aan wat je wilt uitstralen. Daarbij gaat het niet over mode, maar over wat jij voelt en hoe jij jezelf in de spiegel wilt zien. We sluiten dit traject af met een kastsessie. Daarin halen we letterlijk alles uit jouw kast, om te bekijken welke kledingstukken passen bij jouw ‘nieuwe’ ik. Zodat je precies weet welke kleuren, materialen en pasvormen jou die energieke boost geven die jij nodig hebt, iedere dag weer!

Ben je er klaar voor?

Na +/- 3 maanden :

En dat bereiken we doordat je na dit traject weet:

De stylist met een twist 17

Wat houdt het traject in en wat krijg je precies?

  • De Persoonlijke Kracht Test online
  • 4 sessies van 60-75 min
  • Jouw Persoonlijke Kracht Rapport (ruim 60 pagina’s), waarin je alles nog eens rustig na kunt lezen
  • Na iedere sessie ga je naar huis met concrete tips en to do’s
  • Inzicht in hoe je al deze ontwikkelingen óók van buiten kunt laten zien
  • Tussendoor ben ik er voor je. Of het nu voor vragen, coaching, nieuwe inzichten is of een nieuwe kleur die in je leven is gekomen? Deel het vooral met me!
  • Opdrachten tussendoor, die jou helpen de stappen te zetten die jij wilt.
  • Vertaling van al jouw verrichte werk aan de binnenkant, naar de buitenkant in de vorm van een kastsessie van een dag. 

Veranderen doe je niet in één dag en daarom plannen we de afspraken niet te snel achter elkaar. Gemiddeld duurt het traject daardoor ongeveer 4 maanden.

In het BinnensteBuiten traject maak ik gebruik van de Persoonlijke Kracht Methodiek. Deze unieke methode laat op een positieve manier jouw kracht zien, zonder je in een hokje te stoppen. De methode bestaat uit 4 onderdelen.

Jouw investering

Ok, nog even resumé. Je krijgt dus:

De stylist met een twist - Twisttransformatie 2
De investering voor dit traject van 3 maanden is 1497 excl. BTW.

Of je betaalt per maand. Dan betaal je 519 euro (excl. BTW) per maand.

Klaar om stappen te zetten? Zet dan nu de eerste!

Berichtje sturen
1
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?