Tijd om jezelf echt te laten zien!

Jij wilt veel, doet veel en kunt veel. En zou niet anders willen! Maar je moet toegeven dat dat soms ook keihard werken is en het je over de schoenen loopt. Al ben je niet vies van hard werken, de balans is af en toe zoek. En dát zou je wel anders willen. Dat gevoel dat je in een soort sneltrein beland bent die maar door raast. Waarin je eigenlijk niet meer aan jezelf toe komt. Je voelt dat het tijd is om de balans te herstellen. Maar hoe dan?!

Want ook al hou jij je staande, het zou toch fijn zijn om naast je gezin, werk en vrienden nog wat energie over te houden. Voor je hobby’s bijvoorbeeld. Nu voelt het alsof dat misschien wel nooit voor elkaar gaat krijgen. Gelukkig heb je mij gevonden 😉 En ik laat je graag zien hoe. Daarvoor gebruik ik de kracht van kleur om jou inzicht te geven in wie jij bent, wat bij jou past en hoe jij balans krijgt én houdt. Zodat die trein weer op JOUW tempo gaat rijden en jij nog energie over hebt aan het eind van de dag.

De stylist met een twist 21

Alle ballen verzamelen!

Jij bent kampioen ballen hooghouden. Je gezin, bedrijf, sport, vrienden, hobby’s. Jij doet dat gewoon. Al krijg je er lang niet meer zo veel energie van als voorheen. Het lijkt wel alsof het allemaal niet meer zo goed past bij wie je nu bent. Al voelt dat vreemd om te zeggen, want je bent wel jezelf, toch? Toch bekruipt je steeds vaker het gevoel dat je wel zou willen weten wie je écht bent. En wat écht bij jou past. Dat verklaart misschien ook waarom je nu ineens minder energie krijgt van de dingen die je doet. Hoe kun je je weer jezelf voelen als moeder, partner, zus, vriendin… als vrouw? En de dingen zo doen, dat ze jou (weer) energie opleveren? Het BinnensteBuiten Traject brengt jou wat je zoekt.

Op naar WAUW!

Tijdens het BinnensteBuiten Traject gaan we aan de slag met wie jij bent én hoe je dit vervolgens kunt uitstralen. Daarmee gaan we van binnen naar buiten. Hoe laat jij van buiten zien wie jij van binnen bent? En die binnenkant kun jij pas zelfverzekerd en energiek presenteren als jij goed in je vel zit. Om dat te bereiken gebruik ik de kracht van kleur. Kleur is een taal en vormt de brug tussen jouw bewuste en onderbewuste. Dat wat je al weet, maar nog niet onder woorden kunt brengen, vertelt kleur jou. En samen vertalen we die kleuren naar JOUW leven.

Ben je er klaar voor?

Na het BinnensteBuiten traject:

En dat bereiken we doordat je na dit traject weet:

De stylist met een twist - Twisttransformatie 2

Wat houdt het traject in en wat krijg je precies?

  • De Persoonlijke Kracht Test online
  • 4 sessies van 60-75 min
  • Jouw Persoonlijke Kracht Rapport (ruim 60 pagina’s), waarin je alles nog eens rustig na kunt lezen
  • Tussendoor ben ik er voor je. Of het nu voor vragen, coaching, nieuwe inzichten is of een nieuwe kleur die in je leven is gekomen? Deel het vooral met me!
  • Na iedere sessie ga je naar huis met concrete tips en to do’s
  • Inzicht in hoe je al deze ontwikkelingen óók van buiten kunt laten zien

Veranderen doe je niet in één dag en daarom plannen we de afspraken niet te snel achter elkaar. Gemiddeld duurt het traject daardoor ongeveer 3 maanden.

In het BinnensteBuiten traject maak ik gebruik van de Persoonlijke Kracht Methodiek. Deze unieke methode laat op een positieve manier jouw kracht zien, zonder je in een hokje te stoppen. De methode bestaat uit 4 onderdelen.

Jouw investering

Ok, nog even resumé. Je krijgt dus:

De stylist met een twist - Twisttransformatie 2
De investering voor het BinnensteBuiten traject is 749 excl. BTW.

Je kunt ook in twee termijnen betalen, dan betaal je 385 excl. BTW per keer.

Pak de regie terug en laat zien wie je bent!

Berichtje sturen
1
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?