Mijn aanbod.

Je weet dat je het anders wilt, dat het anders moet, maar hoe?! Je hebt geen zin in ellenlange trajecten, onzinnig geneuzel of vage trainingen. Jij houdt van praktisch, concreet en vooral DOEN!

Join the club! Mijn klanten zijn ondernemers, HR-managers en teamleiders die het ook graag nét een beetje anders doen. Jij houdt er niet van dat jou verteld wordt wat je moet doen, maar je vindt het fijn wel fijn om begeleid te worden in de weg naar verandering. Want dát is wat je wil. Die verandering.

En daarin heb je al van alles geprobeerd, maar om nou te zeggen dat het je écht heeft opgeleverd wat je zocht…

Dit is wat ik voor jou kan doen:

De stylist met een twist- mijn aanbod

Teamcoaching

Ontdek snel én effectief de kracht van jouw team en hoe je dit optimaal kunt benutten.

1-op-1-coaching

Ontdek wat jou bijzonder maakt, wat jouw drijft en waar jouw krachten en kansen liggen.

Styling

Ontdek wat bij jou past én hoe jij dit laat zien. Laat van buiten zien wie jij van binnen bent!

Teamcoaching.

Bij jullie is er niet ‘echt’ wat aan de hand en spelen geen grote conflicten. Althans aan de buitenkant. Toch is er om te groeien wél verandering nodig. Je wilt dat collega’s elkaar echt leren kennen, weten waar hun krachten en kansen liggen en hoe je deze voor iedereen zo goed mogelijk benut. Het liefst ga je hier direct aan de slag.

1-op-1 coaching.

Samen gaan we aan de slag met wie jij bent, wat jouw drijft en waar jouw krachten en kansen liggen. Daarmee gaan we van binnen naar buiten. Hoe laat jij van buiten zien wie jij van binnen bent? En die binnenkant kun jij pas zelfverzekerd en energiek presenteren als jij goed in je vel zit. Om dat te bereiken gebruik ik de kracht van kleur. Kleur is een taal en vormt de brug tussen jouw bewuste en onderbewuste. Dat wat je al weet, maar nog niet onder woorden kunt brengen, vertelt kleur jou. En samen vertalen we die kleuren naar JOUW leven.

Styling.

Je kunt er je vinger niet op leggen, maar je hebt het gevoel dat jouw kledingkast niet langer past bij wie jij nu bent. Je binnen-en buitenkant zijn geen match meer. Wat de reden ook is, samen gaan we onderzoeken waar dit gevoel vandaan komt. En hoe we jouw kleding weer kunnen matchen met de persoon die je nu bent. Betekent dat een hele nieuwe garderobe? Nee, zeker niet! We werken met wat je hebt, met hier en daar een toevoeging of een twist. 

Klaar om aan de slag te gaan?

Ja, ik ben benieuwd wat je voor mij kunt doen.

Berichtje sturen
1
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?